april 28, 2021Comments are off for this post.

Gör din e-handel mer trovärdig – Öka försäljningen

I en undersökning från KoMarketing visade det sig att mer än hälften av kunderna tyckte att "Om oss"-sidan var den viktigaste sidan efter landningssidan. Den enkla anledningen är att kunder vill försäkra sig om att det faktiskt finns ett företag bakom fasaden och att den köpta varan dyker upp.

Det poppar upp e-butiker som aldrig förr och konkurrensen om kundernas surt förvärvade slantar är hård. Många e-handlare brottas med att affärer inte går i lås.

Det finns några knep för att bygga upp dina kunders förtroende. Knep som minimera minsta lilla tvekan om varan kommer dyka upp efter transaktionen är genomförd.

6 knep för att en e-handel ska upplevas som mer trovärdig

Read more

februari 22, 2021Comments are off for this post.

Fler fält på Shopify-produkter med metafields

En av de vanligaste frågorna vi får är hur man lägger till fler fält på en produkt än bara description. T.ex. kan du vilja ha författare på en bok eller info om shipping som inte nödvändigtvis är en del av det större textblock som utgör description.

Shipping disclaimer under köpknapp

Ofta är det smidigaste sätet att göra detta med s.k. metafields. Detta är en typ av fält du kan ha i stort sett obgränsat av per produkt, men de går inte att se i Shopify-admin. För detta behöver man en app eller arbeta direkt mot API:et. Vi brukar rekommendera appen Advanced custom fields som är lätt att använda.

Read more
Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Folkungagatan 63
11622 Stockholm