maj 8, 2023Comments are off for this post.

”Vi vill lansera något nytt på alla fronter”

Fredrik Kempe identifierade ett gap i marknaden för premium-
sängkläder. I maj lanserades Prossioni med fokus på USA. Genom att
välja headless e-commerce ökar både prestandan och flexibiliteten.

Read more

maj 4, 2022Comments are off for this post.

Tiburons senaste projekt utvalt av Shopify själva

APPRL, Shopify-appen som på ett smidigt sätt sammankopplar e-handlare med influencers har nu satts i rampljuset av Shopify själva. Vi på Tiburon är såklart stolta och här kommer en kort beskrivning av det vi byggt.

Read more

oktober 29, 2021Comments are off for this post.

Airinum höjer konverteringen med ny e-handel byggd tillsammans med Tiburon

Airinum har precis lanserat en rebrandad sajt och vi tog oss därför tid att sitta ned med Jens Johnston, produktägare på Airinum och den person Tiburon byggde sajten tillsammans med.

Den rykande färska sajten airinum.com är ett custom-byggt tema byggt för att tillfredställa Airinums höga krav på att spegla varumärket, hög konvertering av kunder och flexibilitet för redaktören gällande innehåll.

Det har gått en månad sedan releasedatumet i mitten av september och Jens presenterar de förbättringar som skett. Till och börja med har add-to-cart rate ökat med 13% trots att den nya sajten kräver att kunden väljer storlek på masken innan den läggs i varukorgen. Jens tror att det främst beror på att de nu har en mindre buggig och generellt bättre presenterad sajt. Även det nya brandet kan spela in och det faktum att det nu finns mer och mer relevant innehåll på produktsidorna. En teori Jens har är Aesthetic usability effect, fenomenet att en användare upplever ett gränssnitt som mer intuitivt om det är visuellt tilltalande.

Read more

april 28, 2021Comments are off for this post.

Gör din e-handel mer trovärdig – Öka försäljningen

I en undersökning från KoMarketing visade det sig att mer än hälften av kunderna tyckte att "Om oss"-sidan var den viktigaste sidan efter landningssidan. Den enkla anledningen är att kunder vill försäkra sig om att det faktiskt finns ett företag bakom fasaden och att den köpta varan dyker upp.

Det poppar upp e-butiker som aldrig förr och konkurrensen om kundernas surt förvärvade slantar är hård. Många e-handlare brottas med att affärer inte går i lås.

Det finns några knep för att bygga upp dina kunders förtroende. Knep som minimera minsta lilla tvekan om varan kommer dyka upp efter transaktionen är genomförd.

6 knep för att en e-handel ska upplevas som mer trovärdig

Read more

februari 22, 2021Comments are off for this post.

Fler fält på Shopify-produkter med metafields

En av de vanligaste frågorna vi får är hur man lägger till fler fält på en produkt än bara description. T.ex. kan du vilja ha författare på en bok eller info om shipping som inte nödvändigtvis är en del av det större textblock som utgör description.

Shipping disclaimer under köpknapp

Ofta är det smidigaste sätet att göra detta med s.k. metafields. Detta är en typ av fält du kan ha i stort sett obgränsat av per produkt, men de går inte att se i Shopify-admin. För detta behöver man en app eller arbeta direkt mot API:et. Vi brukar rekommendera appen Advanced custom fields som är lätt att använda.

Read more
Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Strandvägen 1 c/o Convendum
114 51 Stockholm