Vi maxar Shopify!

För att du ska lyckas med din e-handel krävs mer än en bra produkt, ett Shopify-konto och ett schyst tema.

Vi på Tiburon kan ta din Shopify-butik till en helt ny nivå. Har du redan något på gång eller vill du bli bättre, låt oss hjälpa dig att verkligen maximera din potential.

E-handel till högre nivå

På bara några timmar kan du öppna en webbshop, lägga upp dina produkter, välja tema och ansluta betalmetoder. Men för att din e-handel ska kunna växa och maximera sin potential krävs professionell expertis

professionell ehandelstudio

Starta e-handel

Ni har en bra idé, men är ute efter hjälp med att bygga en e-handel för just era kunder och era behov. Vi hjälper till med allt från att skapa teman och innehåll, integreringar och migreringar mellan befintliga system till att sätta upp betalsystem.

professionell ehandelstudio

Maximera e-handel

Ni är igång och vill höja både trafiken och konverteringen. Genom att förbättra SEO och med hjälp av kampanjer kan vi se till att era kunder hittar till just er. Med justeringar av design och kod kan vi dessutom få dem att konvertera bättre när de väl hittar fram. 

Shopifybyrå som jobbar agilt

Kunder som jobbar med Tiburon känner ofta igen sig i en effektiv och metodiskt sett att leverera lösningar. Vi är en byrå som jobbar agilt, från scope till leverans. En process som inte bara är enkel att förstå utan verkligen effektiv. Ingenting lämnas åt slumpen och vi levererar det vi lovar.

Tiburon jobbar agilt med sprintar i Shopify-processen

Vi hjälper till

Framgångsrika företag jobbar kontinuerligt med förbättringar. Vi på Tiburon är experter på att utnyttja Shopify till max och kan hjälpa dig med mer än bara standardlösningar.

Shopify services vi bygger, fixar och förbättrar

Utveckling

Teman
Migreringar
Integrationer

Design

Teman
Branding
UX -User Experience

Tillväxt

SEO
Analytics
CRO audits

Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Folkungagatan 63
11622 Stockholm