Vi maxar Shopify!

För att du ska lyckas med din e-handel krävs mycket mer än en bra produkt, ett Shopify-konto och ett schyst tema.

Vi på Tiburon kan ta dina Shopify-visioner till en helt ny nivå. Har du något på gång, låt oss hjälpa dig att verkligen maximera din potential.

E-handel till högre nivå

På bara några timmar kan du öppna en webbshop, lägga upp dina produkter, välja tema och ansluta betalmetoder. Men för att din e-handel ska kunna växa, sticka ut i bruset och maximera sin potential krävs professionell expertis

professionell ehandelstudio

Starta e-handel

Ni har en bra idé, men är ute efter hjälp med att bygga en e-handel för just era kunder och era behov. Vi hjälper till med allt från att skapa teman till integreringar och migreringar mellan befintliga system till att sätta upp betalsystem.

professionell ehandelstudio

Maximera e-handel

Ni har vuxit ur ert tema, eller ni sitter fast i en långsam och omordern e-handelsplattform och vill bygga från grunden. Vi hjälper till att migrera er data, kunder och innehåll till Shopify och möjliggör en snabb sida som blir både enkel att uppdatera och bra för era kunder.

Shopifybyrå som jobbar agilt

Kunder som jobbar med Tiburon känner ofta igen sig i en effektiv och metodiskt sett att leverera lösningar. Vi är en byrå som jobbar agilt, från scope till leverans. En process som inte bara är enkel att förstå utan verkligen effektiv. Ingenting lämnas åt slumpen och vi levererar det vi lovar.

Tiburon jobbar agilt med sprintar i Shopify-processen

Vi hjälper till

Framgångsrika företag jobbar kontinuerligt med förbättringar. Vi på Tiburon är experter på att utnyttja Shopify till max och kan hjälpa dig med mer än bara standardlösningar.

Shopify inom budget och tid

Utveckling

Teman
Migreringar
Integrationer

Design

Teman
Branding
UX -User Experience

 


Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Strandvägen 1 c/o Convendum
114 51 Stockholm