Våra grymma kunder!

Stor kundbredd

Bland våra kunder finns allt från nya startups till mer traditionella företag. Vi hjälper alla att nå ut till fler användare med effektiva lösningar.

Airinum

Airinum tillverkar en ny typ av munskydd som både är snygga och ger certifierat skydd mot bland annat damm och bakterier. Tiburon har samarbetat med Airinum under flera år och har bland annat utvecklat temat för Airinums fem olika online stores samt integrerat mot olika tredjepartstjänster såsom 3PL-lösningar och marknadsföringstjänster. Utöver det utvecklar Tiburon även privata Shopify-appar och håller internutblidningar i Shopify-plattformen för Airinums personal. Besök Airinum.com

"När vår tillväxt mångfaldigades under 2020 var Tiburon en nyckelspelare och såg till att allt tekniskt kunde lösas i tid."
Eva Skoghagen - Global E-Commerce Manager

Shopify-kund. Kvinna i Airinum mask som tränar utomhus
Shopify-kund. Martie e-handel i en iphone X mobiltelefon

Martie

Martie.com är en amerikansk mataffär som säljer livsmedel och skafferivaror med kort utgångsdatum som annars skulle hamna på soptippen.

Martie är designad, byggd och optimerad för ett så högt "average order value" som möjligt. Tiburon löste det genom utvecklingen av ett eget unikt tema till Martie, som lanserades hösten 2021 i USA. Besök martie.com

“Tiburon designade och byggde martie.com från grunden, både i tid och inom budget”
Louise Fritjofsson - CEO & co-founder

Parfait

Med hjälp av din mobilkamera och lite magiskt AI så räknar Parfait ut den perfekta storleken till din nästa peruk. Designen får du såklart styra över helt själv.

Tiburon byggde Parfait från grunden med ett custom-tema. En stor utmaning låg i att designa och bygga ett gränssnitt som guidar användaren genom tusentals perukerkombinationer genom några enkla valmöjligheter online.  Besök Parfait

"You guys are iconic, I hope I get to work with you guys again!"
Isoken Igbinedion  – CEO & co-founder

Shopify-kund. En kvinna som använder Parfait för att designa en peruk med med hjälp av AI (artificiell intelligens)
Shopify-kund. En kvinna som badar badkar med exklusiva handdukar från Maison Fortunée

Maison Fortunée

Maison Fortunée säljer handdukar av hög kvalitet och komfort. Tiburon arbetade intensivt med att få e-handeln färdig inför lansering hösten 2018 och efter det allmänt underhåll och förbättringar.

"Tiburon är oerhört proffsiga, håller vad de lovar och är transparenta med hur mycket tid utveckling tar. Jag rekommenderar dem till alla Shopifyanvändare, oavsett om man börjar från scratch eller behöver vidareutveckla en redan färdig site."
Adeline Sterner – Grundare

Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Folkungagatan 63
11622 Stockholm