Våra grymma kunder!

Höga ambitioner

Våra kunder siktar alltid högt och långsiktigt, vilket passar oss utmärkt. Att röra sig snabbt och att lyssna på marknaden är egenskaper vi delar med våra kunder, precis som uppfattningen att både produkt och sajt ska leva länge. Se exempel nedan:

prossioni-screenshot

PROSSIONI®

Prossioni är ett nytt sätt att tänka kring sängkläder. Behandlade med ett speciellt ytskikt för att hålla längre mellan tvättar och tillverkade i högre kvalitet än normalt vill de förändra synen på de produkter vi har i sovrummet. Förhoppningen är att få konsumenten att inse att det är värt att investera i saker som håller länge och har en tidlös design. Läs mer.

"Kreativa, pålitliga och alltid leverans i tid. Varit en ynnest att jobba med Tiburon."
Fredrik Kempe, grundare

Parfait

Med hjälp av din mobilkamera och lite magiskt AI så räknar Parfait ut den perfekta storleken till din nästa peruk. Designen får du såklart styra över helt själv.

Tiburon byggde Parfait från grunden med ett custom-tema. En stor utmaning låg i att designa och bygga ett gränssnitt som guidar användaren genom tusentals perukerkombinationer genom några enkla valmöjligheter online.  Besök Parfait

"You guys are iconic, I hope I get to work with you guys again!"
Isoken Igbinedion  – CEO & co-founder

Shopify-kund. En kvinna som använder Parfait för att designa en peruk med med hjälp av AI (artificiell intelligens)
Shopify-kund. Martie e-handel i en iphone X mobiltelefon

Martie

Martie.com är en amerikansk mataffär som säljer livsmedel och skafferivaror med kort utgångsdatum som annars skulle hamna på soptippen.

Martie är designad, byggd och optimerad för ett så högt "average order value" som möjligt. Tiburon löste det genom utvecklingen av ett eget unikt tema till Martie, som lanserades hösten 2021 i USA. Besök martie.com

“Tiburon designade och byggde martie.com från grunden, både i tid och inom budget”
Louise Fritjofsson - CEO & co-founder

Airinum

Airinum tillverkar en ny typ av munskydd som både är snygga och ger certifierat skydd mot bland annat damm och bakterier. Tiburon har samarbetat med Airinum under flera år och har bland annat utvecklat temat för Airinums fem olika online stores samt integrerat mot olika tredjepartstjänster såsom 3PL-lösningar och marknadsföringstjänster. Utöver det utvecklar Tiburon även privata Shopify-appar och håller internutblidningar i Shopify-plattformen för Airinums personal. Besök Airinum.com

"När vår tillväxt mångfaldigades under 2020 var Tiburon en nyckelspelare och såg till att allt tekniskt kunde lösas i tid."
Eva Skoghagen - Global E-Commerce Manager

Shopify-kund. Kvinna i Airinum mask som tränar utomhus
Tiburon-logo-light

Org.nr: 559301-7626

Strandvägen 1 c/o Convendum
114 51 Stockholm